CROWDFUNDERS, BEDANKT!!!
dinsdag 8 september 2015 - 22:34

Ons crowdfundingproject is ten einde en we zijn bijzonder blij dat we kunnen melden dat dit maar liefst het fantastische bedrag van € € 17 787,45 heeft opgeleverd! Een prachtig resultaat, bijeen gebracht door de inzet van een heel groot deel van onze leden (én hun ouders)!

DANK DANK DANK!

Ludieke akties
Er zijn klusjes gedaan, auto’s gewassen, ijsjes, tomaatjes en aardbeien verkocht, toiletten gereinigd, doelpunten gesponsord, wedstrijden voorspeld, kampioenen gehuldigd, hete kip gekookt, loten verkocht, shirtjes geveild, cake gebakken, bijlessen en trainingen gegeven, wedstrijden gefloten, enveloppenakties gehouden, kaartavonden georganiseerd, inktcartridges en lege flessen ingezameld, Beachtoernooien gespeeld, sponsoren (lees papa’s en mama’s, opa’s en oma’s) gezocht én gevonden, en waarschijnlijk vergeten we dan nog heel wat leuke initiatieven.

DANK DANK DANK!

Ondernemend Dongen
Lokale ondernemers hebben zich ingezet: Keurslagerij Marco van Strien, Ellu Agencies,  Kindercentrum Petito’s, Snoeren Techniek, Ijssalon Smaak, Discus Dierenshop Leo van Riel, Dirkjes Koffie, Natuurlijk Tomaat, Goos Evenementenorganisatie, Kapper Deveci Mustafa, Razzmatazz, Santa Design en De Drie Vissen.*

Tegenprestaties
Op dit moment zijn we de tegenprestaties aan het inventariseren. Kwam uw donatie daarvoor in aanmerking en heeft u nog geen tegenprestatie ontvangen? Dan krijgt u binnenkort bericht van ons.

Iedereen, die op wat voor manier dan ook, een kleine of grote donatie of bijdrage aan de activiteiten heeft gedaan: SUPER BEDANKT!

Trots!
Natuurlijk zijn we er nog lang niet. Om de hele kleedkamerrenovatie te financieren is nog veel meer geld nodig. Maar de enorme betrokkenheid vanuit een heel groot deel van de vereniging, van jong tot oud, is hartverwarmend geweest! Samen hebben we dit bedrag bij elkaar gebracht, en daar mogen we met z’n allen super trots op zijn!

De winnaars
Bij de start van de crowdfundingaktie zijn al onze teams verdeeld over de 12 kleedkamers. De teams uit de kleedkamer die aan het einde van de rit het meest geld heeft binnengehaald, mag rekenen op een overheerlijke en verzorgde barbecue. De winnende kleedkamer, is kleedkamer 7 geworden!! Van de teams in die kleedkamer hebben de C5 en de E1 (uiteraard van het seizoen 2014-2015) een bedrag van maar liefst € 2.671,50 opgehaald. Deze twee teams worden binnenkort benaderd om een datum voor de barbecue te prikken. Gefeliciteerd, en bedankt voor jullie inzet!

En nu?
Bijna € 18.000,-………….een fantastisch bedrag. Maar……….voor de renovatie van de kleedkamers is meer nodig. Dus gaan wij nu aan de slag met andere manieren om de benodigde gelden bijeen te krijgen. Een van de eerste acties die volgt is de Grote Club Aktie. Vanaf zaterdag 19 september 2015 gaan onze jeugdleden op pad om loten te verkopen. Van de opbrengst van de lotenverkoop gaat maar liefst 80% rechtstreeks naar de clubkas en komt dus ten goede aan de kleedkamerrenovatie. Wij beseffen ons terdege dat we hiermee opnieuw inzet van onze leden vragen, maar samen kunnen we mooie dingen bereiken. En de teams die, om wat voor reden dan ook, geen bijdrage hebben kunnen leveren aan het crowdfundingproject, kunnen nu misschien een stapje extra zetten.

Seniorenteams kunnen dat ook door (vanaf 19 september) onze online-lotenverkooppagina (http://clubactie.nl/actie/VoetbalverenigingDongen1) te bezoeken en deze te promoten via de eigen social media kanalen. Of door een SUPERLOT te kopen met je team en daarmee bovendien kans te maken op een SUPERFEEST bij de club met een Veronica Drive-in Show waarbij DJ's van Radio Veronica komen draaien. En dat naast de kans op de hoofdprijs van € 100.000,-!!

Want: De droom van VV Dongen, een mooie nieuwe kleedaccomodatie, verwezenlijken we immers met z’n allen!

Bedankt voor jullie inzet, tot nu toe, en in de toekomst!

*mochten we onverhoopt hier uw naam vergeten zijn; excuses! Ook u enorm bedankt!