Eerste najaarskampioenen bekend!!
dinsdag 31 oktober 2006 - 10:23

Eerste najaarskampioenen zijn bekend.

• Dongen C3
      Middels een knappe 3-0 overwinning op SCO/TOFS C5 en vanwege het verlies van Madese Boys heeft Dongen C3 het kampioenschap binnen gehaald. Het team speelt zaterdag 25 nov om 13:30 uur thuis een bekerwedstrijd en zal dan op gepaste wijze worden gehuldigt.
    • Dongen E3
      Door een eclatante 0-8 overwinning op Advendo is Dongen E3 kampioen geworden.
    • Dongen F3
      Met een mooie 5-0 overwinning op Madese Boys F4 is dit team afgetekend kampioen geworden.

Alle spelers, leiders, trainers en supporters van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap.

Er zijn nog twee teams die kans maken om najaarskampioen te worden.

• Dongen E7
      Dit team heeft goede zaken gedaan door met  2-11 bij Good Luck te winnen. Op 9 dec moet nog 1 puntje worden behaald in een uitwedstrijd tegen Veerse Boys E3 om 10:30 uur.
    • Dongen E8
      Doordat dit team zaterdag slechts gelijk heeft gespeeld tegen Veerse Boys (1-1) hebben ze de kans laten liggen om lijstaanvoerder te worden want koploper Olympia’60 E4 heeft zaterdag verloren. De achterstand is nu nog slechts 1 punt. Als zaterdag 9 dec om 9:30 uur bij Longa wordt gewonnen en Olympia nogmaals punten verspeelt kan het kampioenschap alsnog worden binnengehaald.

Voor beide teams veel succes,

Jan Laurijsen
Wedstrijdsecretaris v.v. Dongen