Voetbalvereniging Dongen
Webmail

Oefenstof verplaatst
dinsdag 24 mei 2016 - 10:26

1

De commissie trainingsbegeleiding is al meer dan een jaar druk bezig met het ondersteunen van jeugdtrainers en jeugdleiders van VV Dongen. Het maken en filmen van oefenstof is een van de grootste projecten van afgelopen jaar. 

Daar is inmiddels ook het nodige al van gereed hetgeen op een paar trainersavonden is gepresenteerd aan de jeugdtrainers. Tot op heden zaten de trainingsstof en de gemaakte filmpjes "verborgen" achter een code op de site die alleen toegankelijk was voor trainers.

Dit bleek voor veel trainers toch een drempel te zijn en daarom hebben we nu dezelfde oefenstof verplaatst op de website naar een voor iedereen toegankelijke menuoptie.

Via de menuoptie "Teams" en daarna "Oefenstof" komen de trainers weer op de bekende keuzepagina uit. Maar ook het intypen van een directe link http://www.vvdongen.nl/page=oefenstof werkt.

We zullen de komende zomerperiode met de trainersbegeleiding nog meer filmpjes gaan maken, de huidige fims nog verbeteren en tevens de nieuwe oefenstof pagina gaan vullen met informatie specifiek gericht op trainers. Het doel is om (nieuwe) trainers zoveel mogelijk support te geven richting het nieuwe seizoen.