VACATURE: ambassadeurs Grote Clubaktie
zaterdag 25 augustus 2018 - 21:26

De Grote Clubactie is één van de bronnen van inkomsten die onze vereniging hard nodig heeft om te kunnen (blijven) doen wat we doen.

De Grote Clubactie zet zich al meer dan 40 jaar in voor het Nederlandse verenigingsleven door het organiseren van een loterij. Voor deze loterij kunnen verenigingen loten verkopen en geld inzamelen. Dat gaat niet zomaar, maar daar is de inzet van onze (jeugd)leden en een aantal vrijwilligers voor nodig die de boel organiseren en enthousiasmeren.

En juist voor dat laatste zoeken wij mensen die ons hierbij willen ondersteunen. Want waar het overgrote deel van de loten nu door onze jongste jeugdleden wordt verkocht, willen we ook graag de oudere leden enthousiast maken om hun bijdrage te leveren. De opbrengst van de Grote Clubaktie komt immers ten goede aan de hele vereniging, en dus ook aan de seniorenleden!

Wij zoeken daarom:

creatieve, enthousiaste en commercieel ingestelde AMBASSADEURS om de kar, die Grote Clubaktie heet, te trekken.

Het is een klus waar je de eerste paar maanden (september, oktober, november)  wekelijks een paar uurtjes aan moet besteden. Voor de rest van het jaar heb je er geen omkijken meer naar. Leuk om dit samen met iemand te doen. Zo kunnen jullie de taken verdelen.

• Heb jij goeie ideeën over hoe we een nog groter succes van de Grote Clubaktie kunnen maken?
  • Ben je bereid om je hier in de periode van medio september tot medio november voor in te zetten?
  • Ben jij de ambassadeur die de Grote Clubaktie bij VV Dongen naar een nog hoger level tilt?

Meld je dan aan via info@vvdongen.nl. Wil je eerst meer informatie, dan kun je dat ook via dit mailadres kenbaar maken.