Vrijwilligersavond 28 september
woensdag 12 september 2018 - 14:17

Zonder de inzet van vrijwilligers is het niet mogelijk om onze leden en supporters iedere week van voetbal te laten genieten.

Vrijwilligers bedankt
Van de dames en heren achter de bar op donderdagavond tot de terreinknechten op het veld. Van de schoonmakers en klussers van het sportpark tot de webmaster achter de computer. Van de jeugdtrainers in de regen tot de lotenverkopers langs de lijn. Samen maken zij het iedere week weer mogelijk om van voetbal te kunnen genieten.

Bedankt voor jullie inzet
Alle accommodatiebeheerders, bestuursleden, commissieleden, elftalleiders, grensrechters, materiaalmannen, coordinatoren, redactieleden, scheidsrechters, schoonmakers, secretarissen, terreinknechten, toernooicoördinatoren, trainers, verzorgers, webmasters, wedstrijdcoördinatoren en alle andere vrijwilligers, bedankt voor jullie inzet!

Vrijwilligersavond
Alle vrijwilligers (en hun eventuele partner) die in het seizoen 2017-2018 actief zijn geweest of nu zijn willen wij danken voor hun enorme inzet op een verrassings-en verwenavond op vrijdag 28 september, vanaf 20.30 uur.

Inschrijven voor deze avond kan via info@vvdongen.nl of via de evenementenpagina.

Wij hopen op een grote opkomst!