Gezocht: gastheer/vrouw op zaterdag
dinsdag 17 januari 2017 - 20:31

Voetbalvereniging Dongen staat bekend als een gastvrije vereniging waar tegenstanders en scheidsrechters van harte welkom zijn. Op zaterdag en zondag zijn er verschillende mensen nodig om onze gasten te ontvangen en de weg te wijzen.

Op zaterdag bestaan de werkzaamheden uit het maken van de ranja, het de weg wijzen van tegenstanders en scheidsrechter en het fungeren als vraagbaak voor een ieder die iets te vragen heeft. Je beantwoordt de telefoon en draagt zorg voor de goede administratie van uitslagen. Je doet dat niet alleen. Er is altijd iemand aanwezig of in elk geval bereikbaar om vragen die wat minder voorkomen,  te kunnen beantwoorden. Zaken die te maken hebben met regels, het handhaven van de orde op de velden etc hoort niet tot de werkzaamheden. Daarvoor is de wedstrijdcoördinator aangewezen. Om het werk enigszins in de vingers te krijgen, zoeken we mensen die minimaal één dagdeel per maand beschikbaar zijn.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anja Hartmans, op zaterdagochtend vrijwel altijd te vinden in de 'kleine bestuurskamer'. (anja.hartmans@kpnmail.nl)