Gezocht: wedstrijdco÷rdinator zaterdag
dinsdag 17 januari 2017 - 20:41

Als wedstrijdcoördinator ben je verantwoordelijk voor de goede sfeer op de velden tijdens de wedstrijden. Je ondersteunt scheidsrechters bij lastige wedstrijden door op te treden als een extra paar ogen, je spreekt bezoekers aan op ongewenst gedrag en ondersteunt onze eigen leiders bij lastige situaties. Gelukkig komt het weinig voor en heb je waarschijnlijk tijd om veel voetbal te zien. We vragen van je dat je op momenten van hectiek de rust kunt bewaren en objectief ten opzichte van de situaties staan. In de functie ligt de nadruk op de middagen. Om de zaken wat in de vingers te krijgen, zoeken we mensen die minimaal 1 dagdeel per maand beschikbaar zijn.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anja Hartmans, op zaterdagochtend vrijwel altijd te vinden in de 'kleine bestuurskamer'. (anja.hartmans@kpnmail.nl)