Nieuwe functie: scheidsrechterbegeleider
dinsdag 17 januari 2017 - 20:45

Op zaterdag hebben we sinds dit seizoen een heleboel jonge scheidsrechters. Naast hun eigen wedstrijden, fluiten ze ook regelmatig wedstrijden van de jongere jeugd. Ze vinden het hartstikke leuk en vinden het erg fijn wanneer iemand eens naar hen komt kijken om hen tips te geven. Ook het inplannen van de wedstrijden voor hen is onderdeel van de taak.

We zoeken iemand die kennis heeft van spelregels en kijk heeft op de taak van de scheidsrechter en die op zaterdagochtend regelmatig beschikbaar is om bij de jongens te kijken. Daarnaast is iemand regelmatig beschikbaar om met de coördinator scheidsrechters jeugd het schema voor het fluiten op te stellen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anja Hartmans, op zaterdagochtend vrijwel altijd te vinden in de 'kleine bestuurskamer'. (anja.hartmans@kpnmail.nl)