Vacature Crewlid zaterdagmiddag
dinsdag 17 april 2018 - 22:31

Bij een voetbalclub is er altijd wat te doen. Trainingen, wedstrijden, toernooien, jeugdactiviteiten enz. Om al deze activiteiten goed te laten verlopen moet er veel op en rond de velden gebeuren. Onmisbaar daarbij zijn de mensen van onze crew, die er mede voor zorgen dat er getraind en gevoetbald kan worden.

Voor het volgende seizoen (2018-2019) zijn wij  op zoek naar iemand die onze crew wil versterken op zaterdagmiddag.

Wat vragen wij: Je bent beschikbaar op zaterdag van ca. 13.30 - 17.30 uur. Opgeruimd humeur, affiniteit met voetbal is meegenomen en goede sociale contacten.

Deze functie kan uiteraard door meerdere personen ingevuld worden. Je rouleert dan en hoeft niet elke zaterdagmiddag aanwezig te zijn.

Wat doet een crewlid?
Als lid van de crew zorg je voor uitgifte en inname van (trainings-)materialen.
Je ziet er op toe dat kleedkamers netjes achter gelaten worden en je draagt er aan bij dat onze leden kunnen trainen en voetballen. Bij ongeregeldheden of zaken die niet naar wens verlopen, treed je in overleg met het bestuurslid jeugdzaken. Samen met de andere crewleden doe je voorstellen tot verbetering.

Wat bieden wij: VV Dongen beloont de vrijwilligers door waardering voor hun werk en een koffiekaart waarmee je gratis koffie of thee krijgt. Eenmaal per seizoen wordt een vrijwilligersavond georganiseerd. Daarnaast levert vrijwilligerswerk nog meer op. Het geeft een goed gevoel, je zet je in voor de vereniging, het verrijkt je sociale leven en vrijwilligerswerk staat goed op je curriculum vitae (cv)!

Interesse of vragen: stuur een mail naar beheerszaken@vvdongen met je naam en telefoonnummer, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.