SPOED: Crewlid woensdagavond
maandag 15 januari 2018 - 21:20

Bij een voetbalclub is er altijd wat te doen. Trainingen, wedstrijden, toernooien, jeugdactiviteiten enz. Om al deze activiteiten goed te laten verlopen moet er veel op en rond de velden gebeuren. Onmisbaar daarbij zijn de mensen van onze crew, die er mede voor zorgen dat er getraind en gevoetbald kan worden.

Per direct zijn wij MET SPOED op zoek naar iemand die onze crew wil versterken en er voor zorgt dat er door onze (jeugd)leden op WOENSDAGAVOND getraind kan worden.

Wat vragen wij: Je bent beschikbaar op woensdag van ca. 17.30 - 21.30 uur. Opgeruimd humeur, affiniteit met voetbal is meegenomen en goede sociale contacten.

Wat doet een crewlid?
Als lid van de crew zorg je voor uitgifte en inname van (trainings-)materialen.
Je ziet er op toe dat kleedkamers netjes achter gelaten worden en je draagt er aan bij dat onze leden kunnen trainen. Bij ongeregeldheden of zaken die niet naar wens verlopen, treed je in overleg met het bestuurslid jeugdzaken. Samen met de andere crewleden doe je voorstellen tot verbetering.

Wat bieden wij: VV Dongen beloont de vrijwilligers door waardering voor hun werk en een koffiekaart waarmee je gratis koffie of thee krijgt. Eenmaal per seizoen wordt een vrijwilligersavond georganiseerd. Daarnaast levert vrijwilligerswerk nog meer op. Het geeft een goed gevoel, je zet je in voor de vereniging, het verrijkt je sociale leven en vrijwilligerswerk staat goed op je curriculum vitae (cv)!

Interesse of vragen: stuur een mail naar info@vvdongen met je naam en telefoonnummer, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.