Spelerspassen worden digitaal
woensdag 2 augustus 2017 - 10:45

Zoals eerder al vermeld op deze site gaat de KNVB over op digitale spelerspassen. Daarnaast worden de wedstrijden ook via een special app aangekondigd. E.e.a. is te lezen op deze site van vv Dongen onder de titel “Spelerspassen worden digital” op 20 april 2017 (zie hiervoor ook bijgaand pdf file).

Om dit te kunnen doen moeten wel een aantal zaken geregeld worden, nl:

1.      Elke speler heeft een eigen mailadres nodig en daarvoor moet je jouw persoonlijk mailadres doorgeven aan de ledenadministratie via ledenadministratie@vvdongen.nl

2.      De wedstrijd app “Wedstrijdzaken” van de KNVB (SportLink Services BV) downloaden op je mobiel

3.      Je persoonlijke gegevens en eventueel je pasfoto aanpassen. LET OP: het moet een foto zijn met een dudelijke gezichtsherkenning!

Zonder deze app en je persoonlijke gegevens en pasfoto heb je geen spelerspas en kan je ook niet voetballen. Ook hier geldt: GEEN SPELERSPAS = NIET SPELEN!

Alvast bedankt en met sportieve groeten,
Bouke Derks