Het Middagje VV Dongen: te gast JVC Cuijk
donderdag 11 mei 2017 - 21:10

1

Voorbeschouwing VV Dongen – JVC Cuijk

Na het geweldige succes van afgelopen zondag en het behalen van de nacompetitie mag VV Dongen haar laatste wedstrijd van het seizoen aantreden tegen JVC Cuijk. De wedstrijd is een mooie opmaat voor de wedstijd die VV Dongen aanstaande woensdag 17 mei op Sportpark de Biezen speelt als het team het opneemt tegen IJsselmeervogels of FC Lisse. Dat wordt pas aanstaande zaterdag bekend wanneer de competitie in de 3e Divisie zaterdag haar beslag krijgt. Eerst de wedstrijd van zondag 14 mei. Let op !! Aanvang 14.00 uur

Door Frank van Heteren

Terwijl ik samen met Leider Hans Kuijsters zit te praten over het afgelopen seizoen komen er veel momenten langs. Het begin van de competitie, de wedstrijden tegen Go Ahead, tegen PSV tegen OFC en ga zo maar door. Momenten die heel veel mensen niet zullen vergeten. Hans vertelt me over de successen maar ook over de teleurstellingen zoals het afvallen van Mitchel van der Stappen en de langdurige blessure van Luuk Hultermans.

“ Ja ik wil het publiek eigenlijk bedanken voor hun steun in de uit- en thuiswedstrijden. Het is ongelooflijk om te zien dat er zoveel mensen ons volgen en ons in de thuiswedstrijden komen aanmoedigen! Zonder hun was dit succes er nooit geweest en ik hoop dat ze aanstaande zondag en natuurlijk woensdag ook bij zullen zijn. Menig 3e Divisie club is misschien wel een beetje jaloers op de prachtige aanhang die wij hebben. Ik ben er trots op en de jongens ook. Vanaf deze plek wil ik iedereen heel erg bedanken.” Hans Kuijsters is nu voor het 4e jaar leider en ziet zijn team het ene succes na het andere aan elkaar rijgen.

Het seizoen was heel erg lang en is nog steeds niet voorbij. Wederom zet het team van VV Dongen het dorp op de landelijke kaart. Waar je als voetballiefhebber ook komt: Dongen is niet meer onbekend ! En dan is er gewoon nog een mogelijkheid om zomaar te promoveren naar het hoogste landelijke amateurniveau. Wie zegt het ? Ik weet niet waar het eindigt, maar een ding weet ik zeker en dat is dat het team zich volledig heeft teruggevonden. “ The Flow” , het toverwoord, is weer helemaal terug. VV Dongen oogt fit, ze hebben er zin in en dat kan zomaar tot verrassingen leiden.

Maar, beste lezer, zondag wil het team de officiële competitie waardig en in de aard van de Die Hard supporters afsluiten. Vorig seizoen hadden we nog de teleurstelling tegen Groene Ster, maar tegen JVC gaat VV Dongen zich helemaal opladen voor de wedstrijden in de nacompetitie en alles geven wat ze nog in huis hebben.

Zondag 14 mei!! Sportpark de Biezen !! Aanvang 14.00 uur !! Na de wedstrijd is het groot feest in de kantine met o.a DJ Tom en Johnny Purple. Ik zeg : Allemaal komen !! Come on Dongen !!!