VV Dongen Vrouwen 1 opgeheven
maandag 12 juni 2017 - 13:39

VV Dongen Vrouwen1 opgeheven

Helaas moeten wij na dit seizoen afscheid nemen van ons eerste vrouwenelftal. Te weinig nieuwe aanmeldingen en de vele blessures zijn er de oorzaak van dat er geen voltallig team op de been gebracht kan worden.

Wij danken Esther Kuijsters en Ingrid Voskuil voor hun jarenlange inzet voor het team en voor de onuitputtelijke inzet en energie die zij hebben gestopt in het werven van nieuwe leden, het vinden van een trainer, het regelen van de loterijverkoop en alle andere zaken rondom het vrouwenvoetbal. Helaas heeft dit er niet toe geleid dat er ook volgend seizoen een volwaardig Vrouwen1 team op onze velden staat.

Wij vinden het ontzettend jammer dat het zo gelopen is en hopen van harte dat wij deze, en andere, dames op een andere manier aan onze club kunnen blijven verbinden. De dames die ons verlaten wensen we heel veel succes in hun verdere voetbalcarrière!

Het tweede vrouwenelftal blijft wel bestaan. Heb je interesse je bij deze meiden aan te sluiten, stuur dan een mail naar info@vvdongen.nl.

Hoofdbestuur VV Dongen