Teams weer op de website!
dinsdag 4 juli 2017 - 19:38

UPDATE 1

Omdat enkele teams niet op de site vermeld staan is er ook een bijlage met teamvolgorde toegevoegd!

-----------------------------------------------

De website is vanaf vandaag, 4 juli, weer gevuld met de teams. Voor zover bekend zijn ook de leiders en trainers ingevuld. Voor vragen over de indelingen kunnen jullie terecht bij de coördinatoren van de betreffende leeftijdsklasse. De ledenadministratie heeft hierin alleen een uitvoerende funktie en kan dus geen antwoorden geven op eventuele vragen!

Voor info van de coördinatoren zie:

Om eenvoudig te kunnen opzoeken in welk team je bent ingedeeld bijgaand, wordt bij dit verhaal een pdf-file van de jeugdafdeling geplaatst. Hierin is de indeling alfabetisch op de achternaam gesorteerd. Daarna kan je naar je betreffende team gaan om je medespelers etc. te kunnen zien.

LET OPL: de indeling is nog steeds voorlopig aangezien er nog steeds wijzigingen in de vakantieperiode kunnen optreden.

Helaas ontbreken nog enkele teams op de site. Die worden z.s.m. toegevoegd!

Met sportieve groeten en voor iedereen een fijne vakantie,
Ledenadministratie vv Dongen
Bouke Derks