Foto op digitale spelerspas
woensdag 2 augustus 2017 - 10:44

Sinds de invoering van de digitale spelerspas kunnen spelers hun gegevens aanpassen en ook een eigen foto plaatsen of aanpassen. Elke wijziging van de digitale spelerspas wordt via SportLink doorgegeven aan de ledenadministratie van de voetbalclub en ik zie dan soms ook de meest mooie, sportieve en kleurrijke foto’s. Hierop is de speler niet altijd duidelijk herkenbaar voor een scheidsrechter. Daardoor kan een scheidsrechter bij officiële wedstrijden een probleem maken en zelfs een speler weigeren om deel te nemen aan de wedstrijd.

Als je toch graag een speciale foto op je digitale spelerspas wilt hebben, zorg dan wel dat die van het formaat van een pasfoto is met een duidelijke gezichtsherkenning!

Bouke Derks
Ledenadministratie vv Dongen