Trainingsschema 2017-2018 versie 3
donderdag 10 augustus 2017 - 21:43

Het nieuwe voetbalseizoen gaat binnenkort van start. Voor veel van onze jeugdspelers staan eerst de zomerspelen nog op het programma. De jeugdteams kunnen vanaf maandag 21 augustus volgens het nieuwe trainingsschema gaan trainen. De spelers ontvangen via hun trainer de startdatum van de training voor het team waarin je het komend seizoen gaat spelen.

De trainingsdagen en tijden staan tevens op de teampagina's vermeld. Indien er wensen voor wijzigingen zijn kunnen leiders/trainers dit melden aan de coordinatoren. Zij bekijken wat er mogelijk is.

Trainingsschema

Zaterdag 2 september start voor de meeste jeugdteams de beker competitie, de seniorenteams starten op 3 september.  Dongen 1 speelt op zaterdag 19 aug om 15;00 de 1e bekerwedstrijd thuis tegen DOVO. Alle bekerwedstrijden staan al op de vv Dongen website. Let op, voor bekerwedstrijden worden geen vrije speeldagen toegekend.

Zodra het competitieprogramma door de KNVB wordt vrijgegeven zal dit ook z.s.m. op de Website worden gepubliceerd.