ING business club avond
zondag 27 augustus 2017 - 09:26

ING Business clubavond "voorstellen van de selectie"

Op donderdag 21 september vindt het eerste evenement van de ING Business Club plaats. Tijdens deze clubavond wordt de selectie voor het nieuw seizoen gepresenteerd. Welke spelers zijn er nieuw? Wie zijn gebleven? En wat zijn de kwaliteiten?
Vorig seizoen presteerde VV Dongen buitengewoon met een 3e plaats in de competitie, terwijl het team nieuw was in de 3e Divisie. Dit seizoen is het hoofdtoernooi van de KNVB beker helaas niet gehaald, maar daardoor kan men zich volledig richten op de competitie.
Gaat VV Dongen dit jaar weer strijden om de bovenste plaatsen? Wat mogen we verwachten? Dit alles komt u te weten tijdens de clubavond.

Graag ontvangen wij uw aanmelding voor deze avond per e-mail voor 18 september op businessclub@vvdongen.nl

Bent u nog geen lid van onze businessclub maar wilt u dit wel worden of u wenst hier meer informatie over, neem dan contact op met onze sponsorcommissie via sponsoring@vvdongen.nl.