VPT on tour!
woensdag 6 september 2017 - 15:51

VPT on tour? Wat betekent dat?

Binnen iedere sportvereniging is de inzet van vrijwilligers van onschatbare waarde. Van bestuurslid tot crewmedewerker, van commissielid tot scheidsrechter of spelbegeleider, een vereniging kan niet zonder hen. Door veranderingen in de maatschappij is en wordt het echter steeds lastiger voor de vereniging om vrijwilligers te werven én te behouden. Steeds minder mensen vinden de tijd om zich vrijwillig in te kunnen zetten, door drukte met werk en privé.

Maar we zijn er van overtuigd dat er binnen onze vereniging genoeg mensen te vinden die iets kunnen en willen doen. Om hen te vinden gaat de komende weken ons Vrijwilligers Promotie Team ‘on tour’. Vanaf a.s. zaterdag kom je het VPT tegen op ons sportpark. Met een bakkie koffie en thee, een lekker koekje en een vraag. De vraag ‘Wat zijn jouw talenten’? Met andere woorden: Wat zijn jouw kwaliteiten, waar liggen jouw interesses en waar kunnen wij jou gedurende het seizoen incidenteel of structureel voor benaderen als het gaat om vrijwilligerstaken. Want vrijwilligerswerk wil niet altijd zeggen dat je er elke week een paar uur aan kwijt bent. Er zijn ook kleine klussen, of taken die door meerdere personen uitgevoerd kunnen worden zodat het werk verdeeld kan worden.

Helpen kan op vele manieren. Het VPT kan je daar alles over vertellen.

Heb jij wat tijd over en wil jij die in een prettige sfeer actief besteden, meld je dan aan als vrijwilliger! Voor elke vrijwilliger die zich bij het VPT opgeeft, is er een leuke goodiebag!

Tot ziens langs de velden!