Voetbalvereniging Dongen
Webmail

Samenwerking VV Dongen en Willem II
maandag 11 september 2017 - 16:39

1
Zaterdag 9 september 2017 ondertekenden VV Dongen en de Willem II Voetbalacademie een nieuwe samenwerkingsovereenkomst. Namens VV Dongen waren aanwezig voorzitter Angela Jansens en Hoofd Jeugdopleiding Toine Sips. Namens de Willem II Voetbalacademie waren Bastiaan Riemersma, het nieuwe Hoofd Opleidingen en Henry Molenaar aanwezig, portefeuillehouder Amateurverenigingen in de Jeugdcommissie van Willem II.
 
Gelet op de criteria die gelden voor de indeling van de verenigingen in het soort overeenkomst, komt VV Dongen direct in aanmerking voor de hoogste vorm, de Partnerovereenkomst. Elke overeenkomst regelt in ieder geval zaken met betrekking tot het scouten van spelers van de amateurvereniging in kwestie en in de bijlage staan een aantal zaken genoemd die de betreffende vereniging af kan nemen op voetbaltechnisch gebied.
 
Allemaal op aangeven van de vereniging en in goed onderling overleg omdat we, ook hier, samen elke dag beter willen worden. Op de tribune bij de wedstrijd tegen ADO Den Haag zaten ook nog eens vijftig jeugdleden van VV Dongen met begeleiders omdat ze Club van de Week waren. Hopelijk hebben ze een leuke avond gehad ondanks het verlies van Willem II. Het nieuwe seizoen gaat voldoende mogelijkheden bieden om de samenwerking ook daadwerkelijk kracht bij te zetten.