Grote Clubactie van start
vrijdag 15 september 2017 - 08:38

Op zaterdag 16 september 2017 start de Grote Clubactie. Ook dit jaar doen we weer mee en we hopen  natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen.

Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-!

Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie 2017 start op zaterdag 16 september.

Wat hebben we vorig jaar met de opbrengst gedaan?
Met de opbrengst van vorig jaar hebben we voor senioren en de jeugd nieuwe trainingsmaterialen, o.a. ballen, hesjes, goaltjes voor de nieuwe wedstrijdvormen en een nieuwe kalkmachine voor de lijnen, aangeschaft. Dit jaar willen we gaan voor een meer algemeen doel. De verlichting op het kunstgrasveld is flink verouderd, niet zo best meer en aan vervanging toe. Dat is een flinke investering. Daarnaast willen we voor de ballenjongens en meisjes die op zondag bij Dongen 1 aanwezig lekker warme jassen aanschaffen. Doe dus allemaal je best en probeer zo veel mogelijk loten te verkopen!

Winactie
Natuurlijk zijn er ook dit jaar weer leuke prijzen te winnen voor de lotenverkopers:

·         Het team dat de meeste loten verkoopt gaat naar Voetbalexperience in Roosendaal

·         De allerbeste lotenverkoper krijgt een voetbal-tenue of trainingspak ter waarde van
max. € 150 te besteden bij Intersport Oosterhout!

·         De nummers 2, 3 en 4 worden pupil van de week bij een wedstrijd van Dongen 1 (op een nader te bepalen datum).

·         Verkoop je 35 loten of meer dan krijg je een door Dongen 1 gesigneerde bal.

·         Het team dat per categorie  het meest aantal loten verkoopt wint een voetbalclinic door selectie-spelers/trainers van Dongen. (m.u.v. het all-over winnende team want dat gaat naar Voetbalexperience)

Speciale prijs voor voetbalmoeders!
Dit jaar hebben we wel een bijzondere prijs, speciaal voor de voetbalMOEDERS:
De moeder die de meeste loten verkoopt (met een minimum van 50 loten*) gaat gezellig met de keeper van Dongen 1, Jordy Zielschot, uit eten! Hoe leuk is dat!

(Tip: probeer een Superlot (= 50 loten) te verkopen. Dat schiet lekker op!)

Verkoopwedstrijd
Ook dit jaar organiseert de Grote Clubactie een verkoopwedstrijd speciaal voor lotenverkopers t/m 13 jaar. De beste lotenverkopers (landelijk) maken kans op een Playstation 4, een fiets of één van de andere mooie prijzen zoals entreekaarten voor een pretpark of een trainingspak. Inschrijven voor deze verkoopwedstrijd kan via kids.clubactie.nl.

Superloten
Het Superlot vertegenwoordigt 50 reguliere loten en is dé manier om de inkomsten voor je vereniging te vergroten. Het heeft namelijk een verkoopwaarde van €150,- (50 x €3 per lot), waarvan 80% naar de vereniging gaat. Voor de Superloten is er een speciale, aparte trekking. Ieder verkocht Superlot geeft bovendien kans op de superprijs: Het Grote Clubfeest (t.w.v. €5.000,-) voor onze vereniging! Wij dagen onze seniorenteams uit om zo’n superlot te kopen!

Verkooptips
Vertel aan je ouders, buren, ooms en tantes, juffrouw, meester dat je met de clubactie voor VV Dongen meedoet.

Vertel eerst wie je bent en van welke club je bent. Trek je VV Dongen trainingspak aan! Dan ziet iedereen meteen van welke club je bent.

Vertel waarvoor je loten aan het verkopen bent. Nieuwe verlichting van ons kunstgrasveld en jasjes voor de ballenjongens/meisjes bij de wedstrijden van Dongen 1.

Vertel hoeveel het kost en hoeveel geld er naar je club gaat. Een lot kost 3,00 en van die € 3,00 gaat 80% € 2,40 direct onze clubkas in.

Vertel over de prijzen die mensen kunnen winnen. De hoofdprijs is € 100.000. Belastingvrij!

Ga op een plek staan waar veel mensen komen. Bij de ingang van ons sportpark, In het voetbalstadion van je favoriete club of bij een supermarkt bijvoorbeeld, daar verkoop je echt veel loten!

Verkoop loten op een familiefeest (veel vliegen in een klap) of in een bejaardentehuis (nog meer vliegen in een klap).

Zet je breedste glimlach op en geef niet te snel op.

Wij hopen op een geweldig resultaat.
Heel veel succes met de verkoop van de loten!

Tijdens de leiders/trainersavond van afgelopen donderdag hebben de aanwezigen de lotenboekjes voor hun teams al ontvangen. De boekjes van de overige teams liggen in de teambakjes. Neem ze zaterdag mee en deel ze uit aan je team. Zo kunnen ze meteen aan de slag!