Vacature: lid sponsorcommissie
woensdag 14 november 2018 - 08:24

Sponsoring is een essentieel onderdeel van onze vereniging. Om dit onderdeel goed te laten functioneren zijn we op zoek naar vrijwilligers die zich hier voor willen inzetten.

Ben jij die enthousiaste, pro-actieve sponsorwerver die wij zoeken?

Taken

·         Contacten leggen met potentiële sponsoren

·         Uitzetten en organiseren acties voor het binden en werven van nieuwe sponsoren

·         Voeren van gesprekken met potentiele sponsoren over mogelijkheden tot sponsoring

·         Behartigen van de belangen van sponsoren in overeenstemming met de verenigingsbelangen

·         (door)ontwikkelen sponsorpaketten.

Profiel

·         Je bent commercieel en beschikt over een leuk netwerk binnen Dongen en omgeving

·         Je beschikt over goede sociale vaardigheden en bent assertief

·         Je hebt goede organisatorische vaardigheden

·         Ervaring met sponsorwerving is mooi meegenomen

·         Je bent representatief en enthousiast

Tijdsbesteding
ca. 10 uur per maand

Doelstelling
De sponsorcommissie draagt zorg en verantwoording voor het verder professionaliseren van ons sponsorbeleid met als doelstelling het behouden van de huidige sponsoren en het verder uitbouwen van het sponsorbestand. Op deze manier kunnen we de sportieve ambities binnen alle geledingen van de vereniging ook in de toekomst verwezenlijken.

Reageren
Wil jij in een gezellig team een bijdrage leveren aan het werven van sponsoren voor de vereniging?  |
Stuur dan een mail naar sponsoring@vvdongen.nl.