Voorstellen selectie tijdens geslaagde ING BC Avond
maandag 25 september 2017 - 13:19

Voorstellen selectie tijdens geslaagde ING Business clubavond.

Afgelopen donderdagavond vond het eerste evenement van seizoen 2017/2018 plaats voor businessclubleden. Aan het begin van de avond kregen de leden eerst de wijze lessen van trainer Andy te horen. Als trainer van de veteranen van F.C. De Spechten was zijn devies om vooral nooit op te geven.

Na de training van de selectie werd het team op komische wijze aan de leden voorgesteld door Andy Marcelissen zelf. Niet alleen de spelers, maar ook de trainer en staf werden één voor één voorgesteld, met hilarische ontboezemingen tot gevolg.

De avond werd afgesloten met een interview met de trainer en aanvoerder van het eerste over de verwachtingen van het nieuwe seizoen. Duidelijk was dat VV Dongen er ook dit jaar weer alles aan gaat doen om zo hoog mogelijk te eindigen. Al zijn de teams in de derde divisie aardig aan elkaar gewaagd. Iedereen kan van elkaar winnen en verliezen, maar het beloofd veel spektakel.

Het volgende evenement voor ING Businessclubleden staat voor zondag 29 oktober op het programma. Leden kunnen dan mee naar de uitwedstrijd tegen UNA in Veldhoven. Voorafgaand aan de wedstrijd wordt er eerst gezamenlijk geluncht in de omgeving van Veldhoven.

Een officiële uitnodiging met alle informatie volgt snel.