Goochelaar Stan-Vrijwilligersavond
maandag 16 oktober 2017 - 21:13

Op 27 oktober zijn al onze vrijwilligers (met hun partner) van harte welkom op de jaarlijkse vrijwilligersavond. Het wordt een compleet nieuwe, heel speciale Vrijwilliger-VERWEN-Avond om jullie te bedanken voor je inzet, enthousiasme en betrokkenheid voor en bij ons clubke! Een avond waarop jullie in het zonnetje staan en mogen relaxen na al het harde werk wat je een heel seizoen verricht.

Met entertainment, verschillende wijn/bier/hapjesproeverijen, ontspanning en nog veel meer verrassingen.

We kunnen vast een tipje van de sluier oplichten: Goochelaar Stan zorgt voor een magische avond!

Zorg dus dat je er bij bent!

Meld je uiterlijk 20 oktober aan via info@vvdongen.nl of op de evenementenpagina en vermeld daarbij of je partner meekomt.