Gratis naar de wedstrijd RKC-Dordrecht
vrijdag 6 oktober 2017 - 12:30

Op vrijdag 27 oktober om 20.00 uur wordt in Waalwijk de wedstrijd RKC – FC Dordrecht gespeeld. Niets bijzonders denk je misschien? Toch wel! Bij FC Dordrecht speelt Dongenaar Robert Mutzers! Robert komt vanuit de jeugd van VV Dongen en was tot 2 jaar geleden speler van Dongen 1. In 2015 maakte hij de overstap naar De Treffers. En sinds dit seizoen speelt Robert in de JupilerLeague bij FC Dordrecht.
Robert zal het ontzettend leuk vinden als zijn oude clubgenoten hem komen aanmoedigen! We hebben een flink aantal kaarten voor de wedstrijd RKC-Dordrecht kunnen bemachtigen. Gratis! Voor niets, noppes, nada! En jij kunt er bij zijn dus!

Bij voldoende animo wordt er een bus* geregeld. Je betaalt dan een bijdrage van € 7,00 (entreekaart incl. busvervoer).
Ga je mee? Meld je dan voor 20 oktober aan via info@vvdongen.nl en geef aan met hoeveel personen en of je met de bus mee wil.
*Voor vervoer met de bus is de minimale deelname 50 personen.