Gelijkspel Bavel - VV Dongen
zondag 8 oktober 2017 - 13:55

Een wedstrijd om snel te vergeten. Ondanks de goede voorbespreking door Jeffrey.
Zo’n 10 minuten wachten in de regen, omdat de scheids rechter er nog niet was.
Jeffrey had er al voor gewaarschuwd dat Bavel vaak de lange bal zou hanteren en dat ze met name leunen op de verdediging.
Dat gebeurde dus ook. Dongen was verreweg het meest in balbezit. Maar tot echte kansen kwam het niet. Bij een spaarzame aanval van Bavel komen we halverwege de 1ste helft onfortuinlijk op achterstand. 1-0.
De jongens laten de koppen echter niet hangen en gaan vol goede moet op zoek naar de gelijkmaker.
Na zo’n kwartier spelen in de 2e helft, wordt het werken van vv Dongen beloond met een doelpunt. 1-1. Een fraaie voorzet vanaf links en prima afgemaakt door Dongen. In de 2e helft nog een inval beurt van Milan van Opstal. Vers bloed in de aanval. Zelfde beeld als in de 1ste helft. Vv Dongen met het meeste balbezit wat het spel moet maken, maar we kunnen geen echte vuist maken tegen Bavel die het wel prima leken te vinden.