Kidsclub vd Noort RKC-Dordrecht
donderdag 12 oktober 2017 - 09:38

Beste KidsClubleden,

Het is weer tijd om een leuke wedstrijd te bezoeken!

We nodigen jullie uit voor de wedstrijd:

RKC – FC Dordrecht op vrijdag 27 oktober om 20.00 uur

En weet je wat zo leuk is? Bij FC Dordrecht speelt Dongenaar Robert Mutzers! Tot 2 jaar geleden was Robert op onze velden te bewonderen maar in 2015 maakte hij de overstap naar De Treffers. Sinds dit seizoen speelt Robert bij FC Dordrecht. Hij zal het ontzettend leuk vinden als zijn oude clubgenoten hem komen aanmoedigen!

Wil je ook naar Waalwijk? De kaarten zijn gratis! En als KidsClub lid krijg je bovendien nog een leuke verrassing! Ouders, broers, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes zijn ook van harte welkom.

Als we meer dan 50 aanmeldingen hebben, organiseren we een bus.  De kosten zijn dan € 7,00 p.p.

Aanmelden kan via kidsclub@vvdongen.nl. Graag voor 20 oktober a.s.

Ben je nog geen lid van de Van den Noort Kids Club? Meld je dan nu aan en ontvang een schitterend welkomstcadeau!!