Relaxte vrijwilligersavond
zaterdag 28 oktober 2017 - 11:22

Wat een super gezellige avond! Heerlijke hapjes van Keurslagerij Marco van Strien, ijs van Smaak, drankjes van Rovin, magie van Goochelaar Stan, manicure van DA Ingrid, stoelmassage van Ramona, chocolade, een hilarische fotobooth, bediening door Tom Kolkert, Paul van Zon, Glenn Kools en Floris Wouters en veel vrolijke, blije gezichten!

Onze bedoeling was een relaxte, ontspannen verwenavond voor al die vrijwilligers die een heel jaar belangeloos, door weer en wind, klaar staan om er voor te zorgen dat onze leden dat kunnen doen wat ze graag doen: trainen en voetballen. En aan de reacties te horen, zijn we daar in geslaagd. Mooi! En dik verdiend voor jullie allemaal!

Kon je er helaas niet bij zijn? Jammer! Je hebt echt wat gemist. Maar niet getreurd, volgend jaar opnieuw. Met veel plezier. Want zonder vrijwilligers, geen vereniging! Dank voor jullie inzet!