Dongen E7 - Najaarskampioen
dinsdag 19 december 2006 - 10:21

Eindelijk is het zover,de najaarscompetitie van de E7 van VV. Dongen kan met een kampioensfeest afgesloten worden. Als nieuw team werden er veel wedstrijden gewonnen, maar toch ook enkele verloren.

Zaterdag 16 -12 staat de laatste wedstrijd op het programma, tegen WSC E4. Alweer met heel veel regen, maar toch gaat er nu wel gespeeld worden. Het werd een zeer spannende wedstrijd, waarbij beide teams goed aan elkaar gewaagd waren. Door een mooi afstandsschot van Berke in de eerste helft komt VV.Dongen op voorsprong. Het blijft lang 1-0, er volgen veel glij- en valpartijen
en een welverdiende rust.

In de tweede helft duurt het nog lang voor de vele natgeregende fans kunnen juichen. Aan beide kanten staat de verdediging goed opgesteld.Uiteindelijk lukt het Rens om er doorheen te breken en te scoren, 2-0. De spanning valt weg en topscoorder Thuur maakt nog 3-0 en 4-0. Dan volgt het eindsignaal en is er de champagne, de medaille en de bloemen. De jongens trakteren het publiek op een geweldige buikschuiver in de modder.

Felicitaties zijner voor Tim, Rens, Nick, Ulas, Hanne, Berke, Thuur, Bart, Martijn, Roy en de leiders en trainers.