JO13-1 te sterk voor Kozakken Boys
zondag 5 november 2017 - 22:24

1De jongens van JO13-1 gaan met volop vechtlust de wedstrijd in. Het is tijd om weer een keer te winnen! De eerste helft ging gelijk op. De jongens van Kozakken Boys zijn lijfelijk wat meer aanwezig. Een keertje duwen, trekken, trappen, daar is men niet vies van. In totaal zijn er drie gele kaarten gegeven. Behoorlijk wat! Op moment van rust is het 0-0. Voor beide ploegen nog alle kansen om te winnen.
De tweede helft wordt weer erg fanatiek van start gegaan. Dongen is duidelijk sterker en heeft meer balbezit. Al vrij snel lijkt het erop dat we met 1-0 voor komen te staan. Helaas, de goal wordt afgekeurd. Buiten spel.
Niet getreurd. Niet heel veel later volgt de echte goal. 1-0 voor Dongen. En dat kunnen we heel goed gebruiken! Uiteindelijk wordt de wedstrijd met 2-0 gewonnen. Een terechte, verdiende overwinning. Dongen behoudt zijn 5e plaats in de competitie.