Fantastisch bedrag RabobankClubkas
dinsdag 7 november 2017 - 18:48

De eerste editie van de Rabobank Clubkas Campagne zit er op. Van 3 t/m 17 oktober hebben 4.414 leden van Rabobank Tilburg en omstreken hun stem uitgebracht op hun favoriete club. In totaal brachten onze leden 22.070 stemmen uit. De waarde van één stem is na afronding uitgekomen op € 9,05 per stem. De bank stelde dit jaar € 200.000,- beschikbaar voor de campagne. In totaal hebben 251 verenigingen en stichtingen uit Tilburg, Dongen, Rijen en Goirle meegedaan en zij ontvangen op deze manier een bijdrage voor hun clubkas.

Voorzitter Angela Jansens mocht vorige week uit handen van Edwin Proosten een cheque van maar liefst € 1.312,95!
Wij bedanken de leden van de Rabobank die hun stem op ons hebben uitgebracht en uiteraard een dikke dankjewel naar Rabobank Tilburg e.o.