Thuiscomfort nieuwe VIP sponsor VV Dongen
dinsdag 14 november 2017 - 09:58

2

Thuiscomfort nieuwe VIP sponsor VV Dongen 

Thuiscomfort, het online inspiratieplatform van Technische Unie, bestaat alweer drie jaar. Op 1 oktober 2014, internationale ouderendag, ging Thuiscomfort van start. Sindsdien laat Thuiscomfort zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van aangepast en langer zelfstandig thuis wonen. Per 1 januari 2017 is Thuiscomfort, het online inspiratieplatform van Technische Unie, uitgebreid met twee hoofdonderwerpen. Vanaf de start op 1 oktober 2014 was Thuiscomfort vooral gericht op langer zelfstandig thuis wonen. Hier zijn nu twee centrale thema’s bijgekomen: duurzaam wonen en slim wonen (smart home).

Afgelopen zaterdag werden onze veteranen naast het VIP sponsorschap ook nog eens in geheel nieuw tenue gestoken door Thuiscomfort. De bloemen werden namens Thuiscomfort in ontvangst genomen door Edwin Vermeulen.

Als sponsor van de VV Dongen maakt het bedrijf deel uit van een uniek platform voor regionale ondernemers, met daaraan gekoppeld talrijke zakelijke mogelijkheden. VV Dongen stimuleert onderlinge contacten en creëert een podium voor vruchtbaar relatiebeheer en netwerken. Deze formule is al jaren succesvol gebleken. Voor bedrijven binnen de regio betekent sponsoring een uitstekend marketinginstrument. Niet alleen voor het onderhouden van zakelijke relaties in een ontspannen en sportieve sfeer. Maar ook voor uw personeel of vrienden, familie en kennissen is het bijwonen van een wedstrijd een bijzonder leuke happening. Thuiscomfort en VV Dongen tekenden het contract voor de komende drie jaar met de intentie tot een langere samenwerking.