Dames zoeken jeugdige versterking
woensdag 20 december 2006 - 10:06

DONGEN Dongen kent maar liefst drie voetbalverenigingen. In heel Dongen speelt echter maar één damesteam. VV Dongen is de thuisbasis. Helaas wordt de spelersgroep er de laatste jaren niet groter op. Wil het damesvoetbal in Dongen blijven bestaan, en dat willen we natuurlijk graag, dan moet er wat gebeuren! Daarom wil VV Dongen volgend seizoen starten met een meisjesteam. De dames zijn op zoek naar jonge sportieve meiden die het wel zien zitten om de damesafdeling van VV Dongen te komen versterken! Meiden in de leeftijd van zo’n twaalf, dertien tot zestien jaar die van voetballen houden of die kennis willen maken met het spelletje: geef je op of kom eens kijken! Ben je jonger, schroom niet om het toch te proberen! Ben je al ouder, ook dan ben je natuurlijk van harte welkom bij ons damesteam! Wil je het wel eens proberen of heb je vragen, dan kun je contact opnemen met onze trainer Hans Kuijsters: 0162-322689 of 06-13813185.