Voorbeschouwing Dongen 2 – OJC 2
zondag 26 november 2017 - 08:28

Wie het beloften team van v.v. Dongen volgt,  zal opgemerkt hebben dat Dongen 2 een voortvarende start heeft. Met 6 winstpartijen en 2 gelijke spelen staat het bovenaan in de hoogste divisie voor reserve teams. Kort volgend met 5 winstpartijen en 3 gelijke spelen staat OJC Rosmalen 2, waarvan het eerste team ook uitkomt in de derde divisie.

Een rijke historie in het treffen tussen beide  ploegen zullen zondagmiddag garant staan voor een spannende pot voetbal. 2 ploegen die al jaren aan elkaar gewaagd zijn en meerdere seizoenen head-to-head strijden voor het kampioenschap of periodetitel. Zondagmiddag is weer zo’n confrontatie met een prijs als inzet!

De nummers 1 en 2 van de ranglijst willen natuurlijk de ongeslagen status behouden. Daarnaast gaat het om de koppositie en belangrijker nog de strijd om de eerste periodetitel! Bij winst of gelijk spel behoud Dongen 2 de koppositie, die dus tevens recht geeft op het winnen van de 1e periode. OJC Rosmalen heeft enkel bij winst op Dongen 2 recht op deze prijs.

Hoewel de competitie nog lang duurt, is dit toch de eerste serieuze prijs die vergeven wordt. Winst van een periode titel in de reserve hoofdklasse betekent dat een reserve team mag uitkomen in het KNVB beker toernooi voor standaard amateur teams. Dongen 2 is in dit bekertoernooi al meerdere jaren succesvol geweest, waar het 2 jaar geleden nog in de kwartfinale werd uitgeschakeld door de hoofdmacht van Kozakken Boys.

Een mooi affiche om de toekomstige spelers van het eerste team aan het werk te zien. Redenen genoeg om komende zondag dus eerder naar het sportpark te komen.

Datum                                  : Zondag 26 november a.s.

Wedstrijd                           : Dongen 2 – OJC Rosmalen 2

Aanvang wedstrijd         : 12.00uur

Wij rekenen op jullie support!

Dongen 2