Uitnodiging Willem II Keeperschool
donderdag 23 november 2017 - 17:19

"Dongen en Willem II starten in 2018 een zeer unieke samenwerking speciaal voor keepers van de club. Vanaf  januari gaat Willem II voor de keepers O9 / O11 en O13 een professioneel traject verzorgen.

28 weken lang worden de keepers op de woensdagen van 16:45 / 17:45 begeleidt op elk vlak met als doel een betere en completere keeper te worden.

Speciaal voor dit project maakt Willem II gebruik van ervaren keeperstrainer Theo van den Dungen. Hij was zelf 6 jaar prof bij oa PSV Eindhoven en Top Oss en traint al meer dan 10 jaar talentvolle keepers in de leeftijd van 8 t/m 14. Hij heeft o.a. ervaring opgedaan bij de grootste talenten van PSV.

Naast trainingen voor de jeugdkeepers van Dongen zal Willem II in de persoon van Theo van den Dungen ook de trainers begeleiden.

Maak je interesse kenbaar bij Toine Sips zodat je erbij bent vanaf januari.

In deze 28 weken zal Willem II regelmatig aanwezig zijn met keepers en andere interessante toevoegingen voor de keepers en trainers.

Je sluit dit unieke traject af in het voorjaar van 2018 en zal bij deelname een prachtig certificaat ontvangen vanuit de Willem II academie."

Woensdag 13 december is de kennismakingstraining. Deze training vindt plaats van 16.45 tot 17.45 uur.

De kosten voor deze keeperstraining bedragen 140 euro voor 28 weken. We kunnen maximaal 20 keepers plaatsen.

Heb je zin om mee te doen schrijf je dan snel in door een ingevuld inschrijfformulier met de eigen bijdrage af te geven bij Toine Sips.

De inschrijfformulieren ontvang je binnenkort van je leider/trainer. Mocht je deze niet hebben gehad, kun je er altijd een opvragen via info@vvdongen.nl