Een super zondag!
dinsdag 28 november 2017 - 23:49

1Zondag 26 november mocht ik pupil van de week zijn. Ik werd hartelijk ontvangen door Hans Kuijsters die me eerst wat vragen stelde. Daarna gingen we naar de wedstrijdbespreking. Dat vond ik wel spannend. Hans stelde me voor aan de spelers en vertelde dat ik fan ben van PSV en dat Jeroen Zoet mijn favoriete speler is. Bij vv Dongen is Jordy mijn favoriet en daar mocht ik ook naast gaan zitten. Bij de bespreking had ik de spelers beloofd dat als ik zou scoren ik de Arabier-flickflack zou doen. Tijdens de warming-up mocht ik met de reservespelers een balletje trappen. Na de warming-up was ik best zenuwachtig voor de aftrap. Ik dribbelde met de bal naar de goal van de tegenstander en schoot de bal in het doel. Dus deed ik daarna de Arabier-flickflack. De spelers en het publiek klapte voor me. Het was een spannende wedstrijd die door Dongen werd gewonnen met 2-0. Na de wedstrijd mocht ik mee naar het spelershome. Daar kreeg ik van Jordy een mooie bal met alle handtekeningen van de spelers en Jordy zei dat ik over een jaartje of 12 zijn plaats in de goal mocht overnemen. Ik vond het een super leuke dag! Bedankt!!
Groeten van Bram de Leeuw