Kampioenen najaar competities
maandag 11 december 2017 - 19:29

Afgelopen zaterdag zijn er door de weersomstandigheden verschillende wedstrijden afgelast. De vraag is altijd of alle competities in zijn geheel uitgespeeld kunnen worden want ook afgelastingen horen bij de decembermaand. De KNVB hanteert de najaar competities voor de sterktebepaling van de teams om zo tot een zo evenwichtig mogelijke indeling voor de voorjaarscompetities te komen. Na 16 dec worden er door de KNVB gen wedstrijden van de najaar competities meer gepland/ingehaald. De sterkte wordt bepaald door het gemiddelde van het behaade punten uit de gespeede wedstrijden.

Dongen JO11-5
door een knappe 2-4 overwinning op SV Reeshof is het kampioenschap van de 5e klasse 12 binnen gehaald.

Dongen JO15-5
is de trotse koploper in 5e klasse 07 Na een mooie 1-0 zege op Baronie is het kampioenschap eigenlijk al binnen. dinsdag 12 dec spelen ze om 18:30 uur thuis tegen SC ’t Zand, het ziet er naar uit dat de weergoden roet in het eten gooien maar dat mag de pret niet drukken want het doelsaldo is dusdanig dat dit team niet meer is in te halen.

Dongen JO11-1
Door een afgelasting zijn ze jammer genoeg terug geworpen naar de 2e plaats in de hoofdklasse 3. Waarschijnlijk kan de competitie niet in zijn geheel worden afgewerkt maar dan zouden ze zich op basis van het beste puntgemiddelde per wedstrijd kampioen mogen noemen.

Dit jaar worden er voor het eerst van de JO9-pupillen geen standenlijsten meer bijgehouden. Op de teampagina’s kunt u wel de wedstrijduitslagen bekijken.

Voor een compleet overzicht van de standen van alle teams uit de najaar competities klik HIER.