Voetbalvereniging Dongen
Webmail

Nieuws over het 24ste DDOO toernooi 2017
dinsdag 26 december 2017 - 10:12

1

Update en correctie 15-12-2017

 Aangezien er nog enkele wijzigingen in teams zijn doorgevoerd, maar ook vanwege storende fout in het wedstrijdprogramma bij de JO9 op 28 december volgt hier nog even een correctie en update van de lijsten en het toernooiboek.

Correctie 9-12-2018

Excuses voor enkele fouten in de teamindeling. De bijlagen zijn aangepast.

Nogmaals laatste nieuws over het DDOO toernooi

Na het bericht van 2 december hebben we weer een paar wijzigingen te melden en voegen nogmaals een gewijzigd overzicht van de teamindelingen en de totaallijst van vv Dongen in de bijlagen.

Ook bij de leiders zijn wijzigingen aangebracht. Hier moet wel een hele dikke maar bij, want nog niet alle teams hebben een of twee leiders. Daarnaast hebben we niet aan alle verzoeken kunnen voldoen dat leiders samen een team onder hun hoede kunnen nemen. Als er nog interesse is om alsnog een team te leiden, laat het dan weten via ddootoernooi@gmail.com

Kijk goed in welk team je zit en wanneer je moet spelen. Zorg vooral ook dat je op tijd aanwezig bent, want het toernooi begint op de vastgelegde tijden!

Veel plezier tijdens het toernooi, fijne kerstdagen en een gezond, sportief en goed 2018.

Met sportieve groeten,

Kees van Dongen en Bouke Derks

-----------------------

Correctie

Helaas zijn er storende fouten gemaakt in het overzicht van de teams. Daarom is de bijlage met de teams gewijzigd en staat inmiddels de juiste indeling op de site.
Onze excuses.

---------------------

1ste bekendmaking

De spanning kan er nu vanaf. De teams van Dongen voor het DDOO toernooi 2017 zijn bekend en worden nu ook als bijlagen bij dit stukje op de WEB-site geplaatst.
Zoals jullie kunnen zien zijn bij jeugd teams nog geen leider(s) ingevuld. We moeten die nog indelen, maar zoeken ook nog leiders voor divese teams. Opgeven kan via ddootoernooi@gmail.com.
Als de reeds opgegeven leiders ook nog voor een andere leeftijdscategorie ingedeeld willen worden, geef dit dan nog even door aan ddootoernooi@gmail.com.
De 2 teams voor het “Leiders/Trainers” toernooi zijn nog niet bekend en komen ook z.s.m. op deze site te staan.
Zoals elk jaar zijn de team, m.u.v. de A en B categorie ingedeeld naar hun geboortejaar.
Hierdoor kan het mogelijk tot teleurstellingen leiden bij de jongste deelnemers, dat zij niet bij hun vriendjes en/of vriendinnetjes staan. Maar zoals gezegd, het geboortejaar is bepalend.
Diverse spelers zijn in 2 leeftijdscategorieën ingedeeld. Kijk daarvoor op de lijst “Spelerslijst DDOO vv Dongen 2017”. Daarop kan je zien in welk team of teams je bent ingedeeld.
Tenslotte nog een mededeling voor alle jeugdvoetballers van vv Dongen. Als je niet in een team voor het DDOO toernooi bent opgenomen en toch (nog) wilt meedoen, laat het ons weten. We kijken dan of je alsnog ingedeeld kan worden.

Wat vind je dus in de bijlagen:
1. Spelerslijst DDOO vv Dongen 2017. Dit is de alfabetische lijst.
2. Teams DDOO vv Dongen 2017. Dit is de lijst met teams per leeftijdscategorie.
3. Toernooiboek 2017

Veel plezier tijdens het 24ste DDOO toernooi, fijne kerstdagen en een gezond, sportief en goed 2018.

Met sportieve groeten,
Kees van Dongen en Bouke Derks
ddootoernooi@gmail.com