JO13-1 Ondanks gelijkspel koppositie behouden
maandag 4 december 2017 - 19:23

1Ondanks de dichte mist en een temperatuur rond het vriespunt, ging de wedstrijd tegen Nivo Sparta in Zaltbommel gewoon door. Het was kou lijden. Misschien niet voor de voetballers, maar zeker wel voor de supporters.
Maar, binnen enkele minuten konden de supporters hun handen al warm klappen. De 0-1 werd erg snel gemaakt. Dat belooft wat!
Helaas kwam er net zo snel een tegen doelpunt en begonnen we weer van voren af aan. 1-1.
De eerste helft was VV Dongen meer in balbezit en toch zeker sterker in het spel. Helaas lukte het niet te scoren en ging het team met een 2-1 achterstand de rust in.
Tijd om op te warmen!
De tweede helft ging moeizaam van start. Er werd hard gewerkt, maar er was onvoldoende geloof in het maken van een goal. Totdat bijna aan het einde van de wedstrijd een goede uittrap van de keeper en snel balspel er toe leidde dat er gescoord werd. Een super mooie goal! 2-2. Zou er nog een overwinning in zitten? De spelers zette alles op alles. De tegenstander vond het prima en had niet meer zo'n haast. De laatste kans, een vrije trap, ging nét over de goal. Jammer, maar goed gewerkt iedereen! Een verdiend gelijkspel.