TOP! Top! 6 Gediplomeerde scheidsrechters!
woensdag 6 december 2017 - 13:25

Raymond van Haasteren, Jervin Mouwen, Stan Verbunt, Rob Simon, Murat Baysan en Ton Mouwen zijn vorige week geslaagd voor hun diploma verenigingsscheidsrechter. Zowel de praktijk als de theorie was bij de mannen prima in orde. Rob slaagde zelfs met een perfecte 10 voor zijn theorie. Hulde aan deze mannen!

In de afgelopen maanden hebben ze zich verdiept in de diepere regels van het spel, bezien vanuit de ogen van een scheidsrechter en dat is toch net ff anders dan het oog van een speler of ook een toeschouwer. Praktijkwedstrijden, met elkaar werken aan hoe je je nu moet gedragen als scheidsrechter en uiteraard de spelregeltoets hebben veel van hun tijd gevraagd de afgelopen 5 maanden. Als club zijn we supertrots op deze 6 mannen die onze scheidsrechtersclub versterken. Hopelijk gaan jullie hen nog veel zien op onze velden.

Heb je zelf ook een wens om iets voor de club te doen en lijkt het je leuk jongens te leren hoe de voetbalregels zijn, laat je dan horen. Fluiten is leuker dan je denkt en incidenten gebeuren veel minder vaak dan het lijkt. Uiteraard begeleiden we je bij deze zaken. Vraag het maar aan de bovengenoemde mannen!