GEEN VOETBAL, WEL CHRISTMASPARTY!
zondag 10 december 2017 - 09:21

1De KNVB heeft zondagochtend alle wedstrijden in het amateurvoetbal afgelast. Hoewel op dit moment de velden in Dongen nog hartstikke groen zijn en er geen sneeuwvlok te zien is. Erg jammer! Zeker omdat alles in gereedheid was gebracht om eventueel sneeuw van ons kunstgrasveld te verwijderen zodat de wedstrijd DONGEN-HBS daar gespeeld kon worden. Maar.......de Christmasparty gaat door!!! Vanaf 15.30 uur ben je van harte welkom in onze sfeervolle kantine. Bij binnenkomst ontvang je een lekker glaasje gluhwein, DJ Tom zorgt voor de bekende muzikale sfeer en er is een optreden van aanstormend Nederlandstalig Talent, Youri Plaizier! En voor de liefhebbers: de topper AJAX-PSV is op 2 schermen te volgen. Trek je foute Christmas trui aan, want voor de leukste, grappigste, foutste outfit hebben we een leuke prijs in petto! Tot vanmiddag!