Winst en KerstDrink voor veteranen
zondag 17 december 2017 - 18:58

Kamelen winnen ruim van DVVC

Een eenvoudige overwinning op DVVC. In een sportieve wedstrijd werd het uiteindelijke 6 – 0. De derde helft was dit keer een drukbezochte kerstborrel, waar ook de tegenstander voor was uitgenodigd.

Ja, met de KerstDrink in het vooruitzicht zijn er nauwelijks afmeldingen voor de wedstrijd. Zestien kamelen kleden zich om en gaan de kou in om stadsgenoot DVVC te bestrijden. Bekende gezichten aldaar. Onze hoofdcoach geeft in het begin van de wedstrijd nog een sneer mee aan zijn, dit keer in de voorhoede voetballend, familielid: “hé broer, spitsen worden geboren hoor, niet gemaakt”.

De wedstrijd verloopt overigens sportief en wordt uiteindelijk makkelijk door de kamelen gewonnen. Zes doelpunten, eerlijk verdeelt over beide helften. Eerst scoren Erwin en Joan. De derde is een eigen doelpunt.
Dongen kan wisselen en maakt daar in de rust ook gebruik van. Marco, Wiljan en Peter (Peeters) doen niet onder voor hun voorgangers. Marcel en Edwin hoeven er niet eens in. In het tweede bedrijf zijn de doelpuntenmakers Brett, Sander en Wiljan. Als DVVC manager Rian van Bezouw net 30 seconden in het veld staat, fluit de verkleumde scheidsrechter Louis tijdig voor ‘einde wedstrijd’.

In de kantine treffen de teams elkaar weer bij de KKD, de Kamelen Kerst Drink. Maar ook vele niet voetballende vets en andere leeftijdsgenoten zijn aanwezig. Er is een drankje en er is wat te happen, en verder is er veel bijgepraat over van alles en nog wat. Cees Brants is gehuldigd vanwege zijn 500e aanwezigheid en een special guest heeft het Kerstverhaal op een ludieke manier uit de doeken gedaan. Een leuke meeting als afsluiting van het voetbaljaar 2017.

JanB.