Voetbalvereniging Dongen
Webmail

500 keer Cees Brants
woensdag 20 december 2017 - 19:48

1Cees Brants voor 500e keer bij de veteranen.

Tijdens de Kamelen Kerst Drink (KKD) is Cees Brants gehuldigd voor zijn 500e aanwezigheid bij de veteranen. Terechte aandacht voor deze goedlachse, vrolijke, vriendelijke en hulpvaardige veteraan.

In de huldeging kwamen deze kwalificaties ruimschoots voorbij. Evenals een uiteenzetting van de genoemde 500 keer: vaak zat ie op de reservebank en 5 keer voetbalde ie zelfs met de tegenstander mee.
Een collega veteraan kan deze dag niet bij de festiviteit aanwezig zijn. Hij heeft echter een candle light gedicht ingesproken, waarvan een deel ten gehore gebracht wordt. De voetbalcarrière van “Burning Case”, met alle hoogtepunten, passeert daarin de revue.
Cees heeft veel gebracht bij de veteranen. Voorzien van een goed humeur, zorgt ie altijd voor een extra vrolijke noot. Zijn hulpvaardigheid op vele fronten is bekend. Zijn verjaardagen gaan altijd met een bijzondere traktatie gepaard. En verhalen vertellen kan ie als geen ander. Over de prestaties op het veld nog maar niet te spreken. Voor deze en alle andere verdiensten bieden de veteranen hem een cadeau aan, in de vorm een lekkere taart met het VV Dongen embleem. Danig ontroerd neemt ie deze in ontvangst.

Cees is een voorbeeld voor velen en we hopen dat deze zestiger nog lang de veteranen blijft versterken.