JO11-1 Kampioen
donderdag 28 december 2017 - 16:24

2DONGEN JO11-1 KAMPIOEN HOOFDKLASSE 3

Zaterdag 16 december speelden we onze laatste wedstrijd uit in Goirle tegen GSBW.
De spanning was merkbaar in het team voor de wedstrijd. Op het koude en gladde kunstgrasveld starten we fel met hoog druk zetten, maar GSBW had meer grip op dit veld en kon af en toe gevaarlijk op komen zonder echt een serieuze kans te creëren. Onze keeper Bram speelde deze wedstrijd kort achter de laatste linie en was altijd op tijd om de steekballen te onderscheppen.
Gaande weg de 1e helft kregen we meer grip op de tegenstander en inmiddels al aardig wat kansen gemist, lukte het ons toch om 2 keer het net te vinden. Ruststand 0-2.
In de rust hamerde Nick ( de trainer) erop dat we moesten gaan voetballen en laten zien hoe goed we dit kunnen en niet vergeten je taken uit te voeren. We hebben hier goed naar geluisterd en de ene naar de andere aanval volgde elkaar op en uiteindelijk wisten we nog 7 keer het net te vinden. Einduitslag 0-9!
Kampioenschap een feit met 21 punten uit 8 wedstrijden; 7x winst en 1x verlies doelsaldo 47 voor en maar 10 tegen. In deze hoofdklasse die sterk is met teams als VOAB, OJC en sc ’t ZAND is dat een prestatie waar we trots op mogen zijn!
De spelers; Bram, Tijn, Jort, Sjors, Roy, Robbin, Mika, Ruben, Ennio, Roemer en Tess gefeliciteerd!