Van den Noort KidsClub
zondag 7 januari 2018 - 19:26

Sinds de oprichting in 2011 heeft Lisette Veenstra-Goos de organisatie van activiteiten van de Van den Noort Kidsclub op zich genomen. Onlangs heeft Lisette afscheid genomen. Wij zijn blij een vervanger voor haar te hebben gevonden in Linda van de Sande.

Linda is o.a. (voetbal)moeder en leerkracht op een basisschool en zit barstensvol ideeën om weer leuke activiteiten voor de Kidsclub te gaan organiseren. Zo is zij inmiddels in gesprek met KidsClubsponsor Van den Noort om een bijzonder evenement voor de KidsClub te organiseren. Hou onze website en socialmedia kanalen in de gaten!

Nog geen lid van de Van den Noort KidsClub?
De Van den Noort Kids Club van VV Dongen is bedoeld voor alle kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar. Dus niet alleen voor de jeugdleden van VV Dongen, maar voor alle kinderen, die in deze leeftijdscategorie vallen. Ook je broertjes, zusjes, vriendjes of vriendinnetjes kunnen dus lid worden!

Als lid van de Van den Noort Kids Club maak je kans om deel te nemen aan de line-up bij Dongen 1, je hebt voorrang bij diverse evenementen die georganiseerd worden, en als welkomstcadeau ontvang je een bijzondere verrassing!

Het lidmaatschap kost € 15,00 per jaar (voetbalseizoen), en ieder nieuw lid ontvangt een geweldig welkomstkado. Wellicht een idee om het lidmaatschap kado te geven aan je zoon, dochter, kleinkind, neef of nichtje?

Opgeven kan via kidsclub@vvdongen.nl  of anders vul je een inschrijfformulier in, die je kunt vinden in de kantine van VV Dongen.

Wij bedanken Lisette voor haar inspanningen voor de Van den Noort KidsClub en wensen Linda veel succes!