Vrijwilliger vd Maand: Tim Bouterse
zondag 28 januari 2018 - 10:14

Wij zijn trots op onze vrijwilligers. Wij zijn ontzettend blij met onze vrijwilligers. En daarom vinden wij dat zij regelmatig een schouderklopje verdienen. Dat doen we met een vrijwilligersavond, de Middenstip, een kleine attentie aan het einde van het jaar en vanaf dit kalenderjaar ook met de Vrijwilliger van de Maand. Uit al die enthousiaste vrijwilligers, die allemaal goud waard zijn, wordt er vanaf nu elke maand één uitgekozen die extra in het zonnetje wordt gezet.

De eerste Vrijwilliger van de Maand (januari) is bekend: Tim Bouterse. Tim speelt zelf bij DVVC waar hij dit seizoen al in zowat alle seniorenteams heeft gespeeld. Maar daarnaast is hij de enthousiaste trainer/leider van onze C2. Hij neemt deze rol heel serieus en doet er alles aan om de jongens sterker en beter te maken. Toen vlak voor de winterstop de B2 zonder trainer kwam te zitten, zei hij direct 'ja' toen we hem vroegen ook dit team onder zijn hoede te nemen. Wat een topper! En daarom de terechte Vrijwilliger van de Maand. Naast een oorkonde ontving Tim uit handen van voorzitter Angela Jansens een heerlijk slagroomtaart, beschikbaar gesteld door Jumbo Dongen (waavoor dank!), om samen met zijn team te nuttigen. Gefelicteerd Tim!

Vanaf volgende maand kunnen jullie iemand voordragen die ook deze titel verdient. Een vrijwilliger die jou is op gevallen vanwege zijn positieve instelling, enorme inzet of andere bijdrage aan het functioneren van onze vereniging.
Stuur daarvoor een mailtje naar info@vvdongen.nl met daarin de naam van degene die voor jou de Vrijwilliger van de Maand is, en vooral, waarom. Bij meerdere inzendingen, gaan we stemmen, of maakt de vrijwilligerscommissie een keuze.