Dubbelfunctie Ron Timmers
donderdag 1 februari 2018 - 13:05

Zoals al eerder gemeld, stopt Ron Timmers aan het eind van dit seizoen bij VV Dongen. Inmiddels is duidelijk waar hij zijn trainerscarrière vervolgt: Timmers, en met hem assistent trainer Peter van Vught,  maakt de overstap naar zaterdag Derde Divisionist  v.v. Capelle.

vv Capelle heeft afgelopen maandag afscheid genomen van de huidige hoofdtrainer Winand van Loon. Er is geen vertrouwen meer dat Van Loon het eerste elftal uit de sportieve crisis kan loodsen. Capelle staat inmiddels zestiende in de Derde Divisie en degradatie naar de Hoofdklasse wordt een steeds serieuzere optie.

In goed overleg met onze technische commissie is afgesproken dat Ron en Peter tot het einde van het seizoen een dubbelfunctie vervullen. Zij gaan zowel Dongen als Capelle trainen en begeleiden. Capelle heeft de trainingstijden hierop aangepast, zodat er voor de trainingen van onze selectie niets verandert.  Ron Timmers blijft ook gewoon tijdens de wedstrijden van Dongen 1 als coach actief.