Maxim Dirkse is de Pupil van de week
vrijdag 2 februari 2018 - 13:30

Aanstaande zondag is Maxim Dirkse de pupil van de week. Tijdens de wedstrijd tegen koploper UNA mag hij bij de grote jongens op de bank gaan zitten en kan hij zien hoe het er allemaal aan toe gaat bij die gasten.

Maxim is 10 jaar oud en keept in de JO11-5. Als keeper heeft hij natuurlijk zijn voorkeuren, dat kan niet anders. Zo vindt hij Jeroen Zoet een kanjer maar ook André ter Stegen mag hij graag zien.

Bij VV Dongen is keeper Jordy Zielschot zijn grote voorbeeld. Maxim gaat hem live meemaken en zal na de wedstrijd een ‘meet and greet’ hebben met de sympathieke doelman.

Favoriete clubs van Maxim zijn PSV (..) en Barcelona. Over PSV zullen we hem wel wat vragen gaan stellen šŸ˜Š)

We hopen dat Maxim een fantastische dag zal gaan beleven want volgens zijn vader Koen heeft hij er erg veel zin in !! Veel plezier Maxim