Jumbo Sparen voor je sportvereniging actie
woensdag 7 februari 2018 - 10:49

Van woensdag 7 februari t/m dinsdag 27 maart 2018 kun je samen met je familie en vrienden bij Jumbo Dongen sparen voor sportartikelen en ander relevant materiaal voor onze club.

Hoe werkt de actie
Tijdens de actieperiode ontvang je bij elke besteding van € 10,- een Sportpunt met een unieke code. In de winkel staat een dropbox, waar je de punten kunt inleveren voor VV Dongen. Zo’n dropbox wordt ook in de kantine geplaatst. Ook hier kunnen sportpunten worden ingeleverd.

Aan het einde van de actie verdeelt Jumbo het beschikbare budget over alle deelnemende sportverenigingen op basis van het aantal ontvangen sportpunten. Dit budget wordt uitgereikt als een tegoed in een speciale webshop waarmee de vereniging aankopen (zonder of met bijbetaling) kan doen uit een grote selectie (sport)artikelen van gerenommeerde leveranciers van sportartikelen en sport- en speeltoestellen.

Helpende handjes
Tijdens de actie moeten de punten ingevoerd worden. Hiervoor zoeken wij helpende handjes! Wil je meehelpen? Laat dat dan weten via info@vvdongen.nl. Alvast bedankt voor je hulp!

Hoe meer punten wij verzamelen, hoe meer we kunnen besteden aan sportartikelen en ander relevant materiaal! Dus op naar Jumbo vanaf dinsdag 7 februari!