JO11-1 wint sterk bezet toernooi bij Nivo Sparta
maandag 5 februari 2018 - 18:23

2Bijgaand een verslag met foto van onze JO11-1 die een sterk bezet toernooi bij Nivo Sparta wisten te winnen.

Op zaterdag 03 februari was vv DONGEN deelnemer aan het Hoofdklasse toernooi bij NIVO-SPARTA.
Om 08:30u werden we verzocht om aanwezig te zijn zodat om 08:45u alle 16 teams werden voorgesteld aan het publiek.
Op het mooie sportpark werden de teams ingedeeld in 4 poules van 4 teams.
Onze tegenstanders waren resp. UNA, vv SLIEDRECHT en BERGHEM SPORT.
De 1e wedstrijd tegen UNA eindigde in een 2-0 overwinning. Vv Sliedrecht was de volgende en deze wedstrijd eindigde in 0-0. De laatste wedstrijd tegen BERGHEM SPORT werd gewonnen waardoor we met 7punten uit 3 wedstrijden poulewinnaar werden.

Champions league, Europa League, Eredivisie en Jupiler league;
De nr’s 1 gingen door naar de champions league, de nr’s 2 naar de Europa league enz.

In de Champions league stonden GEMERT, NIVO SPARTA EN sc ’T ZAND te wachten.
Gemert-Dongen was de 1e wedstrijd en iedereen was scherp en we wonnen deze wedstrijd met 0-3
Nivo-Sparta was de volgende tegenstander en doordat de andere uitslagen in ons voordeel waren wisten we dat bij winst we bijna zeker waren van de toernooiwinst. Deze wedstrijd hadden we over wat geluk niet te klagen of was het toch de klasse van ons dat we kansen wel benutten die de tegenstander laat liggen. Winst door met 1-0 te winnen.
Gemert mocht daarna aantreden tegen Nivo Sparta en won maar liefst met 5-0 en kwamen daarmee ook op 6 punten echter met een doelsaldo van 9 voor en 3 tegen.
Aan ons de beurt om tegen ’t Zand nog 1x alles te geven.
Vanaf begin af aan stond iedereen er en na 10 minuten stond er een 3-0 voorsprong op het scorebord. Uiteindelijk werd het 4-0 en had de uitslag nog wat hoger kunnen uitvallen.

Uiteindelijk 9 punten uit 3 wedstrijden.
In het hele toernooi géén enkel tegendoelpunt gehad. Doelsaldo; 13 voor en 0 tegen.

Winnaar van het toernooi dus!! De ontlading bij de spelers was groot en meer dan terecht. Na meer dan 1 ½ maand alleen maar trainen en geen wedstrijd in de benen en dan zo’n toernooi spelen verdient meer dan alleen een compliment.

Zeker nadat we de kampioenschaal in ontvangst mochten nemen en onze aanvoerder de microfoon pakte en de organisatie en vrijwilligers bedankte namens vv DONGEN! Klasse!!

Start nieuwe competitie:

Op 24 februari start de nieuwe competitie en spelen we thuis om 10:45u tegen JEKA.
Iedereen is van harte welkom om deze talenten van vv DONGEN te komen aanmoedigen.