Vacature: Senioren Scheidsrechterscoördinator
maandag 5 februari 2018 - 19:54

Zonder scheidsrechter, geen voetbal! Maar welke scheidsrechter jouw wedstrijd fluit, moet ook vooraf geregeld wordt. Dat is het werk van een scheidsrechterscoördinator.

Onze huidige Scheidsrechterscoördinator Senioren Ernst Beumer heeft aangegeven aan het einde van het seizoen zijn taak neer te leggen. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe scheidsrechterscoördinator die het stokje van Ernst wil overnemen m.i.v. seizoen 2018-2019.

Als scheidsrechtercoördinator regel je een scheidsrechter voor alle thuiswedstrijden van de seniorenelftallen, zowel competitie-, beker- en oefenwedstrijden (met uitzondering van de elftallen die een scheidsrechter aangewezen krijgen van de KNVB). Je zorgt voor de aansturing en begeleiding van onze verenigingsscheidsrechters.

Iets voor jou? Laat het dan snel weten, dan kan Ernst je de de komende maanden voorbereiden op deze nuttige en leuke vrijwilligerstaak.

Stuur een mail naar info@vvdongen.nl of maak eens een praatje met onze vrijwilligerscoördinator Anja Hartmans, of  Ernst Beumer voor meer informatie en het volledige takenpakket.