Laatste seizoen trainer Marc Oomens
maandag 19 februari 2018 - 11:24

In goed onderling overleg heeft de TC besloten het contract met Marc Oomens als trainer van Dongen 2 na dit seizoen niet te verlengen.

Marc is bezig aan zijn derde jaar als trainer van Dongen 2 nadat hij daarvoor vele jaren Dongen 3 onder zijn hoede heeft genomen.  Dat begon al direct na zijn actieve voetbalcarrière. Eerst nog als trainer/speler, daarna stond hij volledig als trainer voor de groep. Met Dongen 3 behaalde Marc diverse successen met als hoogtepunt de kampioenschappen in 2012 en 2013.

Marc is een echte clubman die we uiteraard heel graag voor de club willen behouden. Op dit moment bekijken we dan ook of we hem in een andere rol aan VV Dongen kunnen binden.

Aan het einde van het seizoen nemen we op gepaste wijze afscheid van de trainer Marc Oomens. Tot die tijd wensen we hem veel succes in het restant van het lopende seizoen.

De technische commissie is ondertussen druk aan de slag met een nieuwe trainer voor Dongen 2 en hoopt deze snel te kunnen presenteren.